
Si mai enfileu cap als Alps francesos, feu una parada a Grenoble. La ciutat de Stendhal és grisa i merament universitària; és en una vall on fa fred a l'hivern i xafogor a l'estiu. Ara bé, podreu agafar el 2n tramvia modern -després del de Nantes- que es va posar a l'hexagon, tindreu pistes d'esquí a mitja hora, i un restaurant on caureu de cul... La porta, rústica..., els vidres entelats i cuiners panxuts amb un davantal blanc que us rebran amb un somriure a la porta. Si teniu la sort d'haver reservat, gaudireu d'una fondue savoyarde que n'hi ha per morir-se del gust: amb pa, verdures, embotits típics de la regió veïna... I llàstima que sigui tant abundant que no queda mai lloc per tastar la de xocolata...!!!
La fondue que he menjat avui era de carn, o sigui, Bourguignone, però m'ha fet pensar en aquella de Grenoble...
Restaurant La Fondue
5, Rue Brocherie , 38000 Grenoble
Tel : 04 76 15 20 72
Els diumenges, podeu passar pel mercat de Saint Bruno, on podreu trobar formatges exquisits, comme la Tomme de Savoie, Reblochon o Saint Marcellin.

I, fins aquí, la meva petita recomanació d'hedonista de primera. Llàstima que estigui tant lluny geogràficament -que no en el record.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada