dijous, d’octubre 02, 2008

La botiga més xula de Barcelona

A part, el propietari està canyonet.

Fantastik

Un basar bizarro amb articles d’arreu del món
per Àngels CODINA - Suplement
Què fem? de La Vanguardia. Del 27 de juny al 4 de juliol de 2008.

Viatjar i anar de compres. Estareu d’acord amb mi que practicar alguna d’aquestes dues activitats és el bàlsam perfecte per alegrar la rutina diària regida per les obligacions i el calendari laboral; no ho és tant per a la nostra butxaca, és cert, però i si de viatjar i anar de compres en féssim la nostra feina? Sí, sembla una idea boja, però l’experiència del Juanra i la seva sòcia, propietaris de Fantastik, demostra que és possible: a la botiga hi venen coses que han descobert en viatges a països com la Xina, Índia, Japó, Mèxic, Rússia o Israel. Tal com diu el Juanra, “es tracta d’objectes extraordinaris d’ús quotidià”. N’hi ha de divertits, curiosos o, simplement bonics; això sí, tots tenen un mateix denominador comú: un punt kitsch i bizarro.
L’oferta de Fantastik es complementa amb un espai dedicat a llibres d’art i curiositats i un altell amb roba i complements de disseny. Tot i que a la botiga hi trobareu alguns articles de forma habitual, l’estoc es va renovant contínuament en funció dels nous indrets que van explorant els seus propietaris.

De vint països diferents
Termos xinesos, un kit de santeria, còmics mexicans eròtics o religiosos i vintage, robots xinesos de llautó, mascaretes japoneses contra la pol•lució estampats amb la Hello Kitty, estris de cuina de l’Alemanya de l’est o sabons de Mèxic amb poders tan insòlits com dominar el teu home o desterrar un mort. Podria gastar molta tinta i molt paper per llistar i descriure els més de tres-cents articles procedents de vint països diferents que hi ha a Fantastik, però per falta d’espai, us haureu de conformar amb només un aperitiu. De fet, potser és millor així; i és que part de l’atractiu de la botiga rau en el factor sorpresa. Aneu-hi, doncs. Hi compreu o no, us asseguro que un cop hagueu travessat el llindar de la porta de Fantastik i comenceu a xafardejar tot el que s’amuntega a les prestatgeries, semblarà que el temps passa volant.

Fantastik
Mercè, 31
08002 Barcelona
93 295 48 77
www.fantastik.es
de dilluns a dissabte d’11 a 21h

3 comentaris:

susanna ha dit...

ja m'hi passaré!!! :)
merci pel comentari de la boda jejeje

Mikolynn ha dit...

Jo hi he estat varies vegades i es divertidíssima!
M'hi he comprat un munt de coses, tant de chorrades per regalar, com per decorar i objectes útils! Aneu-hi que us ho passareu bé!

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober