diumenge, de juny 18, 2006

Me and Sergio ...


...el meu company de feina, de bromes i d'atracons de comtessa, xocolata i caramels farcits de xiclet!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Me and Àngels... dos golafres reconeguts però que encarà no queda clar qui ho és més dels dos. Potser jo menjo més quantitat, però l'Àngels menja més sovint i diferents llaminadures!
Pensa Àngels, que les bromes estan força esgotades i ja no hem podràs tornar a enviar el sms d’admiradora secreta i tampoc els “sustos” fets per sorpresa. Hauràs d’inventar-te noves putades i jo al mateix temps començar a contraatacar una mica més durament! Jeje
Dubto de que m’hagis ficat al blog perquè surts bé a la foto, ja que en poques ho aconsegueixes o per que realment hem volies ficar! ;) Un petó molt gran i que sàpigues que soc afortunat de tenir-te cada dia com a companya de una cosa que fem en part per obligació o per guanyar-nos la vida. La feina.

Pit ha dit...

Gràcies!!! Ets un sol! Per cert, a veure si vigiles amb les faltes, eh? Que jo els comentaris no els puc editar i, per tant, no les puc corregir com faig al curro! ;-) No t'ho prenguis malament, eh?
Ah, jo també estic contenta de poder compartir els maldecaps de l'OCUC amb tu!
Petonets, Àngels

Daniel Gutiérrez Abella ha dit...

Sergio,

Em solidaritzo amb tu per haver d’aguantar la pedanteria constant de la nostra amiga Àngels ;)(per no dir els pets o rots varis amb els que sovint ens delecta).

Esteu força bé tots dos (a la foto). Si mai hi ha cap vacant a la vostra oficina feu-m’ho saber, ja veig com passeu les hores.

Daniel

Pit ha dit...

hehe, a la realitat ja sé que no estem tan bé... si més no jo, no? Que capullet...

Pit ha dit...

En resposta al Dani, m'agradaria dir que com a dona més gran que ell i amb més experiència -com a mínim en el món laboral- crec que és important que hi hagi un bon ambient de treball i anar amb ganes a la feina. I això no vol dir que no penquem... Si no, ja miraré que et donin una feina... Però m'asseguraré que siguis el meu becari per poder-te fer pringar! ;-)

Oscar V ha dit...

Àngels! Doncs jo tampoc faré un comentari sobre el teu escrit ni sobre la fotografia (val a dir, però, que destil·leu alegria en ella...).
Aprofito l'espai per donar-te les gràcies per la felicitació per la feina. Avui ha estat el primer dia...i ha estat dur, com tots.
Tanmateix espero explicar-t'ho aviat!Per cert, el meu mail és: repcat@hotmail.com.
Agrega'm quan puguis i ja podrem "messengeretzar"...
Petons

Anònim ha dit...

Però a veure que és això! com que estem força bé nomès a la foto? ESTEM BWAPOS SEMPRE!pq ho som!tant de dia com de nit!jeje.

Continuem wapos i golafres pq avui ens hem fotut un pastis de llimona i un altre de tiramisú!

BICOS!