dissabte, de novembre 25, 2006

Red morning


Aquest es el titol d'una canso dels Devics, el grup california que estic escoltant ara mateix. Un descobriment que vaig fer cap al 2002 o aixi amb el Ruben. Eren teloners d'un grup que es diu -es deia, perque crec que s'han dissolt- The Delgados (en honor al Perico). Personalment, The Delgados no em van entusiasmar i em van semblar una mica capullos, pero The Devics em van sorprendre. No em vaig comprar el CD, i tot i que podria aconseguir-lo a la Fnac o a Gong facilment, no ho he fet per mandra. Per ara em limito a escoltar les cansons que poden escoltar en el seu web (www.devics.com). Es molt recomanable...
Ahir vaig sopar en un restaurant indi..., i el meu mati diriem que es vermell -intentant trobar una relacio amb el titol del post- perque el meu cul tambe ho esta de tant picant com em vaig fotre. Va ser divertit. El Noruec immens i amb cap rapat que tenia al davant suava la cansalada amb el Madras picant que ens vam fotre. Vam beure cervesa india -Kingfishers- i van parlar de futbol i de cricket. A les 00.07, sessio nocturna d'una peli de crispetes per la qual no estava disposada a pagar 9 lliures: Casino Royale.
Nit agitada: amb alarma anti-incendis a tota pastilla sonant a les 5 de la matinada i tot. Ara estic paint els croissants del Marks and Spencer i el batut de xocolata que acabo de fotre'm... Dutxa reparadora i visita a algun dels llocs pels quals Bloomberg m'ha donat entrades gratis.
Bon cap de setmana i perdo per l'absencia d'accents i de ces trencades, pero no escric des del meu pc!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt, ehem, il.lustratiu el títol d'aquest post...

Anònim ha dit...

A veure si endevino quin és el teu verb preferit... "Fotre"?

Un petó!!!

Anònim ha dit...

Jajaja!
Fotre Fotre Fotre Fotre!!
jaja!
és veritat Carment.

Pit ha dit...

Haha! Nomes ho he dit dues vegades, no? O ho dieu en sentit figurat?

Anònim ha dit...

Home, ho diem en sentit literal... Per qui ens has près! ;)